A szépségápoló a masszőrnél

2016.07.17 13:53

A héten végre sikerült összehozni, s vendégként fogadni Zsófit, akinek végzett ayurvédikus szépségterapeutaként egyáltalán nem ismeretlen az ayurvédikus módszer, az Abhyanga masszázs. Mégis, egész testet érintő kezelésen nálam járt először, és én ennek nagyon örülök. Remélem, őt is legalább annyira ki tudta kapcsolni a masszázs, mint engem - a kezdeti beszélgetés után elérkezett az a pont, amikor már inkább a pihenésén volt a hangsúly. Bár, ismerősként, "kollégaként" mindig fölmerült egy-egy újabb téma...
Ráadásul Zsófi egy magánéleti információt is megosztott velem mindjárt a masszázs elején, így a kezelés is valamelyest ennek szellemében zajlott.
Olajból az illatos napraforgót választottam neki, hiszen szinte tisztán Pitta alkat. Bőre sima, finom, világos, rózsás, ami nyilván annak is köszönhető, hogy természetes anyagokat használ a bőrápoláshoz, s odafigyel a táplálkozására is.
A gőzölés római kamilla illóolajjal történt, és a nyári melegben is hűsítően hatott.
Remélem, sikerült közel olyan teljes élményt adnom, mint amilyet én kaptam korábban Zsófi ayurvédikus arcápolása közben.