A tavaszi megújulásról...

2016.04.09 14:01

Tavasszal majdhogynem általános téma a megújulás, a kibontakozás, a tél utáni felengedés reményében.
Úgy tűnik, ez a tavaszi megújulás engem is érint, méghozzá oly módon, hogy helyszínt váltottam. Az élet úgy hozta, hogy április közepétől az eddigi - egyébként nagyon megfelelő - életmód stúdió helyett egy jógastúdióban lesz az új "székhelyem".  Itt fogadhatom majd a hozzám bejelentkező vendégeket, akik a korábbihoz hasonló kellemes, igényes környezetben adhatják át magukat az ayurvédikus masszázs élményének.
A Shakti Jógastúdió (Székesfehérvár, Liszt Ferenc u.11.) számomra nem ismeretlen, korábban kikapcsolódni, feltöltődni, jógázni jártam oda, most pedig dolgozom majd.:) Ám nekem ez is feltöltődés, kikapcsolódás, csak másként.
Mindig szerettem itt a tágas tereket, a keleties hangulatot, az ajtóval szemközti szép faliszőnyeget és a recepciós pult fölött lógó Shakti-képet. Olyan hívogatóan bensőséges az egész, a maga tágasságában is. A masszázs helyszíne az egyik kisebb szoba lesz majd, ablaka a belvárosra néz, s az azon beáramló (egyébként jó hatású, melengető) napfényt árnyékolóval lehet majd kissé diszkrétebbé tenni a kezelés során.
Zuhanyzó természetesen itt is van, s minden egyéb, amire szükség lehet.
Én is itt leszek tehát, s hogy milyen időpontokban, azt hamarosan pontosabban is közzé teszem majd. A biztos azonban az előzetes egyeztetés, bejelentkezés, mint eddig.
Várok mindenkit, aki úgy érzi, újra szüksége van az Abhyanga masszázs jótékony hatásaira, vagy aki majd ezután szeretne megismerkedni vele.