Masszázsélmények

2016.03.19 16:07

Le kell írnom a friss masszázsélményeimet. A mai, első akciós napomon csak újak voltak, s csak hölgyek. Rövid beszélgetés után mindenki nagyon készségesen adta át magát a masszázsnak, élvezve a testet beborító olaj jótékony hatását. Egyikük olyannyira teljessé akarta tenni az ayurvédikus élményt, hogy még zuhanyozni sem ment el, hanem jól áttörölte magát, fölitatva a finom napraforgó olaj nagy részét, majd felöltözött, autóba ült, hazament, hogy otthon beülhessen egy kád jó meleg, tengerisós vízbe, fokozva a méregtelenítés hatását... Igen, ez lenne az igazi egy-egy ilyen masszázs után, ám természetesen erre nincs mindig lehetőség, s nem is mindenki igényli.
Zuhanyozni azonban lehet, az is megteszi hatását, mert a meleg víz révén az olaj mélyebbre tud hatolni a bőrbe - a felesleg pedig lejön. Marad azonban a csodálatosan hidratált bőr (saját tapasztalat is).
Mivel befuccsolt a rádiós magnó, indiai zene helyett a csönd segítette az ellazulást. A vendégét, s rajta keresztül az enyémet. Valahogy rám is hat ez a relaxált állapot (zenével, vagy anélkül): jó érezni, hogyan ernyed el a test, kapcsol ki az elme egy-egy pillanatra, amikor tényleg megélhető a belső harmónia.
Köszönöm azoknak, akik eljöttek.